27 de maig 2013

"ELS MONOS"

Aquesta primavera 2013 s'han imposat una altra vegada els MONOS. Però no només per anar en plan "playero", sinó que també n'hi ha per les ocasions més especials, amb teixts com la gasa o seda per donar un look més sofisticat.

He fet una petita tria com sempre dels que més m'han cridat l'atenció. N'hi ha de blancs i negres d'alló més elegants, però també n'hi ha de vermells o curts per donar un toc més juvenil i poder-lo fer servir en una bonica tarda-vespre d'estiu.

Aquí us els deixo!


MANGO



Esta primavera 2013 se han impuesto otra vez los MONOS. Pero no solamente para ir en plan playero sinó que también hay monos para las ocasiones más especiales, con tejidos como gasa o seda para dar un look más sofisticado.

He hecho una pequeña selección como siempre de los que más me han llamado la atención. Hay de blancos y negros de lo más elegantes, pero también hay de rojos o cortos para dar un toque más juvenil i poder usarlo en una bonita tarde-noche de verano.

Aquí os los dejo!

MANGO



ZARA



ZARA


ZARA


H&M


Espero que us hagi agradat i que si teniu una festa especial aquest estiu en podeu lluir un de ben bonic amb els complements ideals!

Espero que os haya gustado y si tenéis una fiesta especial este verano, deseo que luzcáis uno de muy bonito con los complementos ideales!

Un petó.

PCT

5 comentaris:

  1. Love the jumpsuits!!


    http://sweetcherryblogger.blogspot.de/2013/05/sheinside-wishlist.html

    ResponElimina
  2. M'encanten els monos, son perfectes per l'estiu, inclús per nits d'estiu on has d'anar més formal :)

    ResponElimina