31 de maig 2013

BLAZER O CAÇADORA?

Bones a tots i a totes! Com que sembla que aquesta primavera serà de les més fredes, i la calor no acaba d'arribar, he trobat convenient fer un post sobre aquelles peces que acaben de completar el look i poden donar-li un aire molt diferent depenent de quina utilitzem. 
Com ve veieu em refereixo a les caçadores i els blazers. Són peces essencials, i que normalment no en solem treure el profit necessari ja que passem de l'hivern a l'estiu amb un 3 i no res. Però per aquesta primavera són ideals. 


ZARA

He classificat els diferents outerwears en 3 categories: els blazers o americanes, les caçadores denim i les caçadores de pell. 
____

Como parece que esta primavera va a ser de las más frías, y el calor no acaba de llegar, he considerado oportuno hacer un post sobre esas piezas que acaban de completar el look y ayudan a darle un toque muy diferente dependiendo de cual utilizamos. 

Tal y como podéis ver, me refiero a las cazadoras y a los blazers. Son piezas esenciales, y que normalmente no solemos aprovechar y sacar el partido necesario ya que pasamos de invierno a verano en un abrir y cerrar de ojos.

He clasificado los diferentes outwears en tres categorías: los blazers o americanas, las cazadoras denim y las cazadoras de piel. 


Començem doncs per les americanes!


ZARA

ZARA



Aquesta temporada es porten molt els estampats a ratlles blanc i negre com podeu veure al blazer de BUYLEVARD. 

Esta temporada se llevan mucho los estampados a rayas blanco y negro como podéis ver en el blazer de BUYLEVARD.

BUYLEVARD

MASSIMO DUTTI

I ara toquen les caçadores. Les denim fan més estiu, al meu gust, però també n'hi ha de pell en tons torrats com la última que us ensenyo que és de Forever 21 que per l'estiu també són molt adients. 

Y ahora tocan las cazadoras. Las denim hacen más verano, a mi gusto, pero también hay de piel en tonalidades arena o camel, como la última que os enseño de Forever 21 que en verano también son muy acertadas. 


ZARA

FOREVER 21

MASSIMO DUTTI


FOREVER 21

MASSIMO DUTTI

MASSIMO DUTTI

MASSIMO DUTTI

FOREVER 21

Espero que us hagi agradat la selecció i fins una altra!!

Un petó.

PCT

18 comentaris:

  1. I can decide between blazers and leather jackets, they are both a must!

    ResponElimina
  2. A mí m'agraden més els blazers d'entretemps, pel fet de que es poden trobar en molts colors i molt vius encara que no acabi de fer calor. Però clar, es que una caçadora denim es indispensable :) petons!

    ResponElimina
  3. Hola guapa!
    He encontrado tu blog por casualidad y me encanta, llevaba mucho tiempo buscando uno así, tienes un estilo natural muy fresco y desenfadado. Ya tienes nueva seguidora!
    Yo también tengo un blog de moda y de vez en cuando subo mis propios diseños, te animo a que te pases y me des tu opinión y si te gusta, que me sigas también.
    Un besazo desde:
    http://poppy-sweetestsin.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  4. Grácias por el comentario. Me alegra que te guste, siempre sube los ánimos leer un comentario como este! Ya me pasaré por tu blog.
    Grácias

    ResponElimina